Uusia tuulia

Kesä meni menojaan ja kouluakin on ehditty käymään jo reilu kuukausi(!), joten ajattelin, että nyt tai ei koskaan minun on palattava tähän blogiin. Etenkin tiistaina pidetty ensimmäinen YEL (Young European Leaders, väittelyklubi tai miksi sitä nyt kukakin keksii kutsua) sai minut pohtimaan jatkoa. Kesän aikana tuumin, että voisin hyvin jatkaa tätä blogia, joskin keskittyisin oman elämäni sijaan enemmän koulun kansainvälisiin projekteihin ja etenkin YELliin. Katsotaan nyt kuitenkin mitä tästä tulee, koska haluaisin kirjoittaa omista kokemuksistani ja yhden opiskelijan näkökulmasta, enkä (valitettavasti) ehdi kaikkeen mukaan.

Näillä näkymin kuitenkin aion jatkaa kirjoittamista. Ainakin tästä syksyltä asiaa riittää, kun meillä on 4 YEL-vaihtaria, joista yksi on, aivan oikein, Veronika 🙂 Jos et ole koko blogiani lukenut, niin olin viime keväänä Slovakiassa vaihdossa 2 kuukautta ja asuin juuri Veronikan perheessä. Nyt kun päättöviikkokiireiltä ehdin enemmän kirjoittaa, haluan ehdottomasti valaista hiukan, mitä kaikkea Veronikan pään menoksi olen keksinyt ja miltä tuntuu näin toisin päin, kun itse olenkin kotimaassani ja Veronika vaihtarina.

Ikävä kyllä fysiikan koe häämöttää vain reilun 12 tunnin päässä ja laskulappu näyttää vielä surkean tyhjältä. Tässä siis kaikki tällä erää ja onnea kaikille muillekin kokeiden kanssa painiville!

Tekijä: Terhi Nurminen

Olen lukion ykkösellä Schildtin lukion Viitaniemen toimipisteessä. Nyt olen kaksi kuukautta vaihdossa Slovakiassa, Žilinassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *