Takaisin kotona (vihdoin)

Kuukausi on nyt ollut taukoa. Tulin Suomeen 14.4. eli kyllä tämä aika kuluu nopeasti. En ole vieläkään päässyt ihan takaisin täkäläiseen rytmiin, kaipaan puoli kahdelta loppuvia koulupäiviä… En ole ehtinyt, jaksanut enkä muistanut päättää tätä matkaa, koska minulla on nyt hurjasti kouluhommia ja pitäisi vielä samalla huolehtia ruokaa pöytään ja siivota, muusta pienestä nyt puhumattakaan.

Paluumatkani meni vallan hyvin. Isäntäperheeni vei minut Wieniin lentokentälle ja oma perheeni haki Tikkakoskelta. Mitä nyt olisivat tulleet vuorokauden myöhässä jos en olisi pistänyt äidille viestiä jostain käytännön jutusta.

Seuraava aamu olikin sitten järkytys kun puissa ei ole lehtiä ja lämpötila oli lähellä nollaa (eli sellainen kepeä 20 asteen lasku Slovakiaan nähden). Mutta oli ihana nähdä taas kaikkia! Nyt kun vielä saisi kaikki tuliaiset jaettua XD

Mikä on sitten tämän blogin kohtalo? En tiedä. Pidän kirjoittamisesta, mutta matkani on loppu ja ainakin nyt minulla on paljon kouluhommia. Mutta YEL (eli projekti jonka kautta olin vaihdossa) jatkuu ja syksyllä saamme tänne vaihtareita! Toivottavasti myös Veronikan 🙂

Eli, reissu oli mahtava ja saatan kirjoittaa siitä vielä jotain. Nyt kuitenkin tämä blogi jää tauolle, kun koitan saada sen 8 kurssia valmiiksi ennen kesää.

Tekijä: Terhi Nurminen

Olen lukion ykkösellä Schildtin lukion Viitaniemen toimipisteessä. Nyt olen kaksi kuukautta vaihdossa Slovakiassa, Žilinassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *